Banner - Over ons
Home > Over ons > Accommodatie

Accommodatie

Naast de grote stallen waar elke pony of paard zijn eigen box heeft beschikt Stal Groenendaal over twee ruime binnenrijbanen en twee buitenbakken, waar zowel zomers als ’s winters gereden kan worden. Bovendien staan er 6 paddocks waar de paarden en pony’s kunnen staan en is er een stapmolen. In de periode van april tot oktober is het ook mogelijk de paarden en pony’s in de weilanden achter op het terrein te laten grazen. 

Stallen
Voor onze viervoeters hebben we een aantal grote stallen. Zowel de manegepaarden als de pensionpaarden hebben hierin hun eigen box met stalluik aan het gangpad.

 

 

nieuwe luiken 2

Spuitplaats en Solarium
In de stallen is een spuitplaats en solarium om je paard even lekker te verwennen.

spuitplaats en solarium

Stapmolen
Direct naast de stallen ligt de stapmolen. Deze biedt ruimte voor 4 paarden/pony’s.

stapmolen 2

Buitenbakken
Buiten heeft Stal Groenendaal twee bakken die voorzien zijn van een ‘all weatherbodem’. Het afwateringssysteem zorgt voor het snel afvoeren van water, zodat de bodem zo goed mogelijk blijft tijdens wedstrijden en lessen. De buitenbakken  van de manege worden gebruikt voor het geven van lessen en het vrij rijden van pensiongasten. De grote buitenbak wordt in de zomerperiode ook gebruikt voor wedstrijden, clinics, shows en keuringen.

buitenbak

Paddocks
Stal Groenendaal beschikt over 6 paddocks, waarvan er 2 ook geschikt voor het longeren van een paard of pony.

paddocks 2

Weilanden
Rondom de stallen ligt 11 hectare weiland, waar de manegepaarden en pony’s kunnen lopen. Ook is er ruimte voor onze fokmerries en jonge paarden en voor paarden van onze pensionklanten.

weilanden
Binnenrijbanen
Stal Groenendaal beschikt over twee mooie ruime binnenrijbanen gebouwd in een U vorm. In het midden van de U vorm bevindt zich de kantine. De binnenbanen zijn geschikt voor het houden van spring- en dressuurwedstrijden, keuringen, shows en clinics. Daarnaast bieden de banen voldoende ruimte om bij minder goed weer alle rijlessen binnen te laten plaatsvinden.
binnenbak 2