Banner - Over ons
Home > Over ons > KNHS Vereniging

KNHS Vereniging

 

SRJV Groenendaal heeft ong. 300 leden. De vereniging bestaat uit een Pony-, Paarden en Voltige-afdeling.

 

Voor meer informatie over ledenadministratie kunt u contact opnemen met Leen de Snoo.

Voorzitter: Henk Stomphorts

Secretaris/Penningmeester: Leen de Snoo ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Wedstrijdsecretariaat: Monique Verhagen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Privacy Polici: Gegevens van onze leden worden niet beschikbaar gesteld aan derden.

Lid worden

 

Het lidmaatschap van de SRJV Groenendaal is ronduit aantrekkelijk te noemen voor iedere ruiter die deelneemt aan wedstrijden met zijn/haar paard. Naast de vaste bijdrage aan de KNHS en Paard en Sport is de contributie van SRJV Groenendaal één van de laagste in Nederland. Wij zijn een vereniging zonder gebouwen en hindernismateriaal.

De contributie per jaar is € 40,-.

Leden krijgen 4 keer per jaar een nieuw paardensportmagazine als onderdeel van het lidmaatschap.Een verenigingslid krijgt voorrang bij wedstrijden georganiseerd door SRJV Groenendaal.

Opgave voor deze wedstrijden dienen 10 dagen voor aanvang bij het wedstrijdsecretariaat aanwezig te zijn.Wedstrijden van SRJV-Groenendaal worden verzorgd door Stal Groenendaal. 

Tevens kan ieder lid van SRJV Groenendaal 10 % korting krijgen bij aankoop van een artikel van Ruiterhuys Groenendaal.

Lid worden gaat als volgt:

  1.  Meld jezelf bij de vereniging aan d.m.v. een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met je naam en telefoonnummer.
  2. U krijgt dan per mail de benodigde formulieren.
  3. U krijgt een factuur van de penningmeester per mail voor de contributie.
  4. De startpas en de factuur daarvan krijgt u rechtstreeks van de KNHS.

 

Om voor een wedstrijd op te geven moet je het inschrijfformulier mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u nog vragen over de wedstrijden mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor overige informatie betreffende de startpas(sen) e.d. verwijs ik u naar de site van de KNHS.

 Statuten en huishoudelijk reglement

 LOGO FUSIE 2010      knhs-vlag.jpg