Over ons

Jumping Tolboom 2020

Stal Groenendaal organiseert in 2020 voor de derde keer het meerdaags paarden en pony’s springconcours, Jumping Tolboom. Het evenement vindt plaats in de periode van 28 april tot en met 3 mei. Afgelopen jaren werd als zeer succesvol ervaren en wij zijn trots op het feit dat menig ruiter Jumping Tolboom weer op zijn agenda heeft gezet. Met een fantastische sfeer, goed gevulde rubrieken en mooie finales is Jumping Tolboom een mooie toevoeging op de Nationale kalender binnen de Nederlandse paardensport.

Jumping Tolboom bevat een ambitieus programma. Het vindt volledig op het terrein van Stal Groenendaal in Bunschoten plaats en heeft de ambitie uit te groeien naar hét meerdaags concours in de regio Utrecht. Hiermee vult Jumping Tolboom een hiaat in de regio: er was tot een tweetal jaar geleden nog geen meerdaags concours van deze omvang, in tegenstelling tot in vele andere regio’s.

Imponerende springsport afgewisseld met diverse showrubrieken, goed prijzengeld, spectaculaire finales en een gezellige feestavond.

Dat is Jumping Tolboom.

“Een Nationaal concours, met een Internationaal tintje.”