Over ons

Jumping Tolboom 2019

Stal Groenendaal organiseert in 2019 voor de tweede keer het meerdaags paarden en pony’s springconcours Jumping Tolboom. Het evenement vindt plaats in de periode 30 april tot en met 5 mei. Afgelopen jaar werd als zeer succesvol ervaren en wij zijn trots op het feit dat menig ruiter Jumping Tolboom weer op zijn agenda heeft gezet. Met fantastisch weer, goed gevulde rubrieken en mooie finales is Jumping Tolboom een mooie toevoeging op de Nationale kalender binnen de Nederlandse paardensport.

Jumping Tolboom bevat een ambitieus programma. Het vindt volledig op het terrein van Stal Groenendaal in Bunschoten plaats en heeft de ambitie uit te groeien naar hét meerdaags concours in de regio Utrecht. Hiermee vult Jumping Tolboom een hiaat in de regio: er was tot afgelopen editie nog geen meerdaags concours van deze omvang, in tegenstelling tot in vele andere regio’s.

Imponerende springsport afgewisseld met diverse showrubrieken, goed prijzengeld, spectaculaire finales en een gezellige feestavond.

Dat is Jumping Tolboom.

“Een Nationaal concours, met een Internationaal tintje.”