Sponsoren tijdens Jumping Tolboom 2019

Uiteraard is het tijdens Jumping Tolboom 2019 weer mogelijk om ons te sponsoren.

“Stal Groenendaal organiseert in 2019 voor de tweede keer het meerdaags paarden en pony’s springconcours Jumping Tolboom. Het evenement vindt plaats in de periode 30 april tot en met 5 mei. Afgelopen jaar werd als zeer succesvol ervaren en wij zijn trots op het feit dat menig ruiter Jumping Tolboom weer op zijn agenda heeft gezet.

Jumping Tolboom bevat een ambitieus programma. Het vindt volledig op het terrein van Stal Groenendaal in Bunschoten plaats en heeft de ambitie uit te groeien naar hét meerdaags concours in de regio Utrecht. Hiermee vult Jumping Tolboom een hiaat in de regio: er was tot afgelopen editie nog geen meerdaags concours van deze omvang, in tegenstelling tot in vele andere regio’s. Hiermee is Jumping Tolboom een nieuw evenement op het programma van veel ruiters en stallen.

Om de ambitie waar te maken heeft Jumping Tolboom hulp nodig, vooral om het evenement rendabel te kunnen maken. Daarvoor willen wij uw medewerking vragen en zouden wij het erg fijn vinden als u met uw bedrijf bereidt bent om ons financieel bij te staan.”

Hier vindt u alle informatie wat betreft de sponsoring in 2019:

Folder Sponsoring 2019

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u….

Standhouder worden?

Klik hier voor meer informatie