Welkom op de website van Jumping Tolboom 2020

Beste supporters,


Als organisatie van Jumping Tolboom waren we al enige tijd in twijfel of ons relatief jonge evenement door kon gaan in verband met het wereldwijde Corona-virus (Covid-19 pandemie). Zoals de meeste mensen inmiddels wel vernomen hebben is er een verbod gelegd op alle evenementen t/m 1 juni 2020, wij vallen hier natuurlijk ook onder. Wij vinden het verschrikkelijk dat ons evenement dit jaar niet door kan gaan en respecteren de beslissing van de overheid. Wij hopen dat iedereen deze periode in goede gezondheid doorkomt en dat de evenementen deze zomer weer mogen plaatsvinden.
Desondanks willen we wel onze dank uitspreken naar de vrijwilligers, deelnemers en sponsoren die weer volop hun enthousiasme hebben getoond en zelfs al hebben aangemeld en ingeschreven. Ook willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om al onze sponsoren een hart onder de riem te steken en ook hen veel succes te wensen in deze onzekere tijden.
Op een later tijdstip zullen wij kijken naar de mogelijkheden later dit jaar of dat wij genoodzaakt zijn het evenement te verplaatsen naar 2021.

Organisatie Jumping Tolboom