Wedstrijden voor Manegeruiters

De wedstrijden voor manegeruiters bestaan uit diverse proeven, waarvan dressuur de basis is.

Zodra ruiters/amazones het rijden enigszins onder de knie hebben, en in overleg met een van onze instructrices, kunnen ze meedoen met de F Proeven. Deze lopen op in niveau van F1 tot en me F15. Er worden voorgeschreven figuren gereden in stap, draf en galop.

Het handboek ‘Leer paardrijden met plezier’ (verkrijgbaar bij Ruiterhuys Groenendaal) wordt gebruikt als leidraad en voor theorie-examens.

Naast de F proeven worden door de KNHS ook vaardigheidsproeven (Va- proeven) en de Springproeven (S-proeven) aangeboden.

Stal Groenendaal houdt regelmatig deze proeven.

De eerst volgende wedstrijden zijn op:

  •  

Opgeven kan alleen in de kantine door een paard/pony te kiezen, je ruiterpaspoort in te leveren en te betalen ( € 14,50 per proef). 

Met de inschrijving voor deze wedstrijd geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.

Heb je nog inschrijfkosten tegoed i.v.m. de afgelasten wedstrijden aan het begin van 2020, geef dit dan aan bij het inschrijven in de kantine!

LET OP!

I.v.m. de nieuwe corana-maatregelen die op 14 oktober bekend zijn gemaakt, gaan de onderlinge wedstrijden voor manegeruiters t/m 17 jr door.Volwassenen mogen helaas niet meedoen.

Er zal geen prijsuitreiking zijn. In de week van de wedstrijd kan het protocol en ruiterpaspoort opgehaald worden in de kantine.

Publiek is niet toegestaan. Er mag 1 begeleider per ruiter aanwezig zijn om te helpen waar dat nodig is.