Mijn Account, Wachtwoord

Bij Stal Groenendaal krijg je een eigen account. Met dit account kan je je inschrijven voor het zomer rooster, extra lessen of buitenritten. Je kan niet zelf een account aanmaken. Dit wordt door een medewerker van Stal Groenendaal gedaan.
Wanneer je account wordt aangemaakt zal je een email krijgen met het verzoek om een wachtwoord in te stellen voor je account. Mocht je geen email ontvangen, controleer of deze niet per ongelijk in de spam folder is gekomen.

Heb je de email gekregen dan staan hier 2 linkjes in. De eerste is om een wachtwoord in de stellen voor je account en de twee is de link naar de inlog pagina. Klik op de eerste link om je wachtwoord in te stellen.

Onze website zal dan openen en je een sterk wachtwoord adviseren.

Wij adviseren je altijd om een wachtwoord te gebruiken die niet makkelijk te raden is. Gebruik hoofdletters, kleine letter, cijfers en leestekens. Hierdoor is uw wachtwoord voor andere niet makkelijk te raden.
Als je een eigen wachtwoord wilt instellen, klik op het veld waar het sterke wachtwoord staat, en type dan je eigen wachtwoord in.

Klik hierna op de blauwe knop “Wachtwoord opnieuw instellen”. Hiermee wordt het wachtwoord opgeslagen.

Klik op inloggen om in te loggen met je gebruikersnaam en je nieuw aangemaakte wachtwoord.

Wanneer er meerdere accounts bestaan met het zelfde email adres (meerdere kinderen van 1 gezin), log dan altijd in met je gebruikersnaam en niet met het email adres.