26 september 2021 OPEN DAG

Kom naar de Open Manegedagen op Stal Groenendaal op 26 SEPTEMBER 2021


Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er op een manege aan toe gaat? Of ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij paardrijden? Kom dan met het hele gezin naar de landelijke Open Manegedag op Stal Groenendaal! Van 10.00u tot 16.00u openen wij de deuren van onze manege en je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Tijdens de dag staan er leuke activiteiten op het programma. Zoals ponyrijden en ponypoetsen voor de kinderen, paardrijden voor volwassenen, allerlei interessante demonstraties en is Ruiterhuys Groenendaal geopend voor al uw ruitersportartikelen.

Stal Groenendaal is een manege gevestigd in Bunschoten en geeft met plezier manegelessen aan kinderen en volwassenen. Met de Open Manegedag(en) kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van paarden en pony’s. De Open Manegedagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).

Nationale sportweek

De Open Manegedagen worden gehouden in de Nationale Sportweek, een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten. Alle bezoekers van de Open Manegedagen maken kans op een jaar lang gratis paardrijden op een FNRS-manege of een paardrij-outfit van Harry’s Horse.

Stal Groenendaal is aangesloten bij de FNRS. Dit betekent dat het bedrijf in het bezit is van een kwaliteitskeurmerk en het Veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport. Op ons ruitersportcentrum wordt les gegeven volgens de ruiteropleiding van de KNHS en de FNRS.

Maatregelen coronavirus
Uiteraard zijn wij op de hoogte van de coronamaatregelen en zorgen we ervoor dat de open dag veilig kan plaatsvinden.

Wij zien u graag op 26 september bij Stal Groenendaal!

Stal Groenendaal | Zevenhuizerstraat 154 | 3751 LD | Bunschoten | www.stal-groenendaal.nl | 033-5464429

Programma open dag 2021